Beautiful Kitchen Remodel

The Challenge

This home had stayed true to its seventies roots. Complete with dropped ceilings, enormous fireplaces and closed off living spaces. Without the lines of sight through the main living areas, the beautiful view of the distant west hills of Portland was not available in the kitchen. The existing finishes needed some updating, from the dark oak millwork to the avocado kitchen cabinets.

The Solution

ReNew Creations design team worked with the homeowner to bring life to her vision of a light, airy kitchen that opened up into the living room and took advantage of the large bank of windows with views to the southwest. Two bathrooms were reconfigured to incorporate windows for natural light and ventilation during the country summer evenings. All new custom cabinetry with slab granite countertops and full tile backsplash were designed for the kitchen with a baking prep center on a separate wall. ReNew fabricated backlit live edge maple shelves and a 12′ long custom bar top to bring some warm natural touches into the kitchen and tie the design into the existing floor color.

Want to see more?

Interested In Working With Us?